Izvor: Arenasport.com
22.02.2023 u 17:28
0

Proslavljeni košarkaš Nenad Krstić izabran za predsednika KK Sloga iz Kraljeva

Rođeni Kraljevčanin, koji je ponikao u Mašincu, rešio je da pomogne najuticajnijem klubu iz svog grada.

Bivši košarkaški reprezentativac Nenad Krstić izabran je za predsednika KK Sloga na vanrednoj sednici Skupštine kraljevačkog kluba.

Pred nama je veliki rad, jer je Sloga veliko košarkaško ime u zemlji i regionu. Posao će biti težak, klub je u ozbiljnim organizacionim i finansijskim problemima, ali jedinstveni možemo da rešimo sve i dovedemo Slogu na mesto kojoj joj po svemu pripada“, izjavio je Krstić.

U karijeri Krstić je igrao za Partizan, Nju Džersi, Zenit, Oklahomu, Boston, CSKA iz Moskve i Efes. Za reprezentaciju Srbije nastupao je od 2004. do 2014. godine i osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu 2009. godine i Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Posle poslednjeg zemljotresa u Kraljevu u novembru 2010, Krstić je sa tadašnjim klubom Oklahoma Tanderes sukupljao pomoć za postradale.

Željko Obradović: Dobro poznajemo Fenerbahče, bićemo spremni kao i za prvi meč
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter