Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 17:55
0

Selektor košarkaša Španije otkriva: Gledao sam meč Slovenije i Srbije i razmišljao da ugasim televizor da ne upadnem u depresiju!

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo izjavio je da ga je utakmica između Slovenije i Srbije (97:92) u Ljubljani bacila u depresiju, želeći tako da istakne da se radi o sjajnim ekipama sa odličnim pojedincima poput Luke Dončića i Nikole Jokića.

„Gledao sam meč Slovenije i Srbije i razmišljao da li da nastavim da gledam i uživam ili da ugasim televizor da ne upadnem u depresiju. Gledao sam igrače poput Dončića, Adetokumba, Jokića…Pričamo o MVP NBA lige. To je kao zemlja snova“, izjavio je Skariolo u intervjuu za litvanski portal Basketnjuz.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle dva poraza od Litvanije u dva dana – najpre u Gran Kanariji 82:77, a zatim i u Vilnjusu 78:76, Skariolo je rekao da pomenutog rivala vidi kao favorita na predstojećem Evrobasketu (od 1. do 18. septembra).

FIBA IZNELA SVOJU PROCENU Košarkaška reprezentacija Srbije peti je favorit za osvajanje Evropskog prvenstva!

„Litvanija je jedna od favorita. Fizički su jaki, atlete su i iskusni. Imaju mnogo igrača koji igraju u Evroligi, imaju top NBA igrače, 7-8 igrača igra na top nivou“, rekao je Skariolo.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter