Izvor: Novosti.rs
29.06.2023 u 13:30
0

SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Partizan i Crvena zvezda i sledeće sezone u Evroligi

PARTIZAN i Crvena zvezda igraće i naredne sezone u Evroligi, odlučeno je posle današnjen sastanka čelnika takmičenja.

Ovo će biti drugi put uzastopno da najveća dva srpska kluba učestvuju u najelitnijem evropskom takmičenju. To znači da će Evropa ponovo uživati u najmanje dva spektakularna meča u Beogradu.

PANTER OSTAJE U PARTIZANU: Klub potvrdio

Partizan je učešće u Evroligi zaradio osvajanje titule ABA lige, dok su čelnici elitnog nadmetanja odlučili da upute specijalnu pozivnicu crveno-belima.

Odlučeno je da u sezoni 2023/2024 igra istih 18 klubova kao i prethodne. Iako je Gran Kanarija osvojila Evrokup i stekla pravo da bude deo društva najboljih na Starom kontinentu, španski klub je zbog nezavidne finansijske situacije odustao.

Dakle, sledeće sezone u borbi za kontinentalnu krunu gledaćemo: Albu, Anadolu Efes, Monako, Baskoniju, Crvenu zvezdu, Olimpiju Milano, Barselonu, Bajern Minhen, Fenerbahče, ASVEL, Makabi Tel Aviv, Olimpijakos, Panatinaikos, Partizan, Real Madrid, Valensiju, Virtus i Žalgiris.

Takođe, novitet je i taj da će se od naredne sezone igrati plej-in po uzoru na NBA. To znači da će prvih šest timova ići direktno u Top 8, dok će se ekipe od sedme do desete pozicije boriti za preostala dva mesta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter