Izvor: Happy BSC Portal/Kuriri.rs
15.12.2023 u 10:42
0

SKANDAL MAJSTOR: Poceko opet napravio cirkus, napustio intervju, pa psovao (VIDEO)

Italijanski trener Đanmarko Poceko uspeo je malo da "trgne" Asvel po dolasku u ovu ekipu, međutim ređaju se porazi za porazom pošto ih je prethodne noći nadigrao i Panatinaikos na domaćem terenu (89:81).

To je šesti uzastopni poraz za Asvel u Evroligi i nije iznenađenje što drže „fenjer“ sa Albom, a kako bi bar malo preokrenuo situaciju u svoju korist – Poceko je odlučio da ih „okrene“ protiv sudija.

Podsetimo, Italijan je nedavno na tajm-autu psovao na srpskom jeziku.

A, nakon meča protiv Panatinaikosa je prvo pobesneo na dva minuta do kraja utakmice, u očaju se obraćajući svojim košarkašima.

Posle svega je odbio da da intervju za Evroligu, nezadovoljan stvarima koje su se desile protiv ekipe Ergina Atamana.

JOKIĆ „UMRO“ OD SMEHA: Dobio pitanje koje ga je razgalilo (VIDEO)

– Ma, nemamo o čemu da pričamo, nemamo o čemu da pričamo – naglasio je Poceko pre nego što je odjurio iz miks-zone.

Nije ni na konferenciji za medije bio mnogo rečitiji, po dolasku pred novinare je rekao da „nema ništa da kaže, ali da će možda odgovoriti“ ako bude nekih pitanja.

I bilo ih je, izbegao je da pruži do kraja odgovor o pojačanjima i ostanku na klupi Asvela, da bi mnogo temeljnije pričao o sudijskom kriterijumu za koji smatra da je odgovoran za poraz, što je pomalo delovalo kao njegova klasična predstava.

– Da li delujem besno? Naravno da delujem. Moram da štitim svoje igrače i tako će i biti, sve dok ne umrem. Nema tu šta da se uradi. Moj posao je da pomognem igračima, klubu, mom timu, da svi dođemo do uspeha. Je*e mi se za sebe! Pa, ja sam ceo život bio u centru pažnje i uvek sam ja taj koga svi žele da slikaju ili dodirnu. Taj deo mog života je završen i sada želim svima samo da pomognem. Šta god mogu da uradim, ja ću uraditi. Šta god da je sugestija ljudi u klubu kako da pomognem svojim igračima, ja ću to i da uradim – naglasio je Poceko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter