Izvor: telegraf.rs
19.01.2024 u 23:30
0

SRAMAN GEST NAVIJAČA PAO! Evo kako je Ostoja Mijailović odgovorio na BESTIDNU poruku

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Atini od domaćeg Panatinaikosa rezultatom 84:71, u okviru 22. kola Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića bili su ravnopravan rival tokom većeg dela meča, ali su greškama u finišu „zelenima“ prepustili pobedu.

Ipak, na pomenutom meču viđen je i sraman gest domaćih navijača. Naime, tokom druge četvrtine tifozi Panatinaikosa istakli su transparent na kome je ispisana pogrdna poruka.

BESTIDNA PORUKA „BRAĆE“ GRKA: Izvređali Srbe i Srbiju, pa uzdigli Hrvatsku

– Mi vas j…mo, Hrvatska vas j..e, vaša braća zaključana su u školi – napisali su domaći navijači.

Ovu sramnu poruku prokomentarisao je i predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović. Prvi čovek crno-belih je na svom „X“ nalogu imao šta da poruči tvorcu ove bestidne poruke.

– Čestitam Panatinaikosu na zasluženoj pobedi, i našim mocima na velikoj borbi. Autoru ove bestidne poruke želim da kažem da je Partizan gospodski klub, a Srbija uvek dobar domaćin! Svoje frustracije lečite na nekom drugom mestu, sport ostavite da bude i dalje lep kao što jeste – napisao je Ostoja Mijailović.

Partizan nakon ovog poraza zauzima 11. poziciju u Evroligi, i do sada je zabeležio 11 pobeda i isto toliko neuspeha.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter