Izvor:
18.02.2017 u 03:32
0

SKANDAL U NIŠU: „Grobari“ vređali Čovića, Veličković ih smirivao! (VIDEO)

Iako su svi bitniji košarkaški ljudi u Srbiji apelovali poslednjih dana da se završnica Kupa Radivoja Koraća održi u fer i sportskoj atmosferi, pojedini navijači su se na najgrublji način oglušili na taj apel.

Naime, grupa navijača Partizana ponovo je vređala predsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića, iako je njihov tim igrao protiv Dunava, a ne protiv crveno-belih.

Tokom treće deonice arbitri su bili primorani da nakratko prekinu utakmicu, posle čega se navijačima crno-belih obratio kapiten Novica Veličković.

– Ljudi, ajde da ne ispazne halu da završimo ovo. Dobili smo prvo upozorenje – rekao je Veličković.

Što se tiče same košarke, crno-beli su bez problema slomili otpor Dunava (80:60) i plasirali se u polufinale. A tamo ih čeka branilac trofeja Mega Leks, koji je bio bolji od Dinamika rezultatom 84:57.

Duel Partizana i Mege na programu je u subotu od 21 čas, dok će pre toga snage odmeriti Crvena zvezda i FMP (17).

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter