Izvor: Informer.rs
10.07.2023 u 07:34
0

ŠPANIJA „OTELA“ Srpkinjama bronzu!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u meču za treće mesto od Španije 80:52, na Evropskom prvenstvu za košarkašice do 18 godina u Turskoj.

Turnir koji se održava u turskom gradu Konji nećemo pamtiti po dobrom, pošto su naše devojke ostale bez utešne bronzane medalje nakon teškog poraza od Španije.

Dobro su počele utakmicu mlade košarkašice Srbije, ali je favorizovana „furija“ ubrzo konsolidovala redove i počela da se „odlepljuje“.

ODLIČNA VEST ZA SELEKTORA PEŠIĆA Nikola Jokić želi da igra na Svetskom prvenstvu!

Nakon prvog poluvremena, na odmor se otišlo u pristojnom zaostatku 39:28 koji je obećavao jaku i neizvesnu borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Nažalost, nije tako bilo…

Ekipa predvođena Milanom Vidosavljevićem je premašila očekivanja javnosti plasmanom u polufinale i budućnost je, čini se, puna optimizma.

Najbolja košarkašica u našim redovima bila je Marija Avlijaš sa 25 ubačenih poena. Pored nje, jedina dvocifrena u dresu Srbije bila je Katarina Knežević sa 10 poena i sedam skokova uz devet izgubljenih lopti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter