Izvor: Tanjug
24.10.2020 u 14:51
0

TRENER CRVENO-BELIH PRED MEGU PORUČUJE: Neugodan rival sa mnogo talenata u timu

 Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da će Mega biti nezgodan rival u 4.kolu ABA lige.

Crveno-beli sutra u podne gostuju Megi u Hali sportova „Ranko Žeravica“, a oba tima duel dočekuju bez poraza u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja.

“Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. Ima ih dosta koji imaju kvalitet, ali u prvom planu su Petrušev i Simonović koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatjivo, agresivno, sa puno trčanja. Međutim, na prvom mestu gledamo samo sebe. Ovu utakmicu moramo da shvatimo, i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Nikada nije lako posle velike pobede, igrači znaju da se opuste, i potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara koji imamo u poslednje vreme”, rekao je Obradović za klupski sajt.

FUDBALSKI VIKEND

REŠENA MISTERIJA: ENGLESKI MEDIJI OBJAVILI ISTINU O FILIPU STEVANOVIĆU I MANČESTER SITIJU

RAZMATRA SE POVRATAK NAVIJAČA NA KAMP NOU

FUDBALSKA GROZNICA: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu

Košarkaš Dejan Davidovac pred ovaj meč poziva na maksimalan oprez.

„Utakmicu sa CSKA smo ostavili iza sebe već u četvrtak uveče, iako nam mnogo znači u svakom smislu. Okrenuli smo se narednim mečevima i obavezama, čeka nas uzuzetno naporan period i mnogo utakmica, prva u nizu je sa Megom. Radi se mladoj, ambicioznoj ekipi koja ima svoj kvalitet i puno samopouzdanja, o čemu svedoči i početak ovogodišnje ABA lige. Očekujemo fizički jaku utakmicu sa puno trčanja i nikako ne smemo d aim dajemo puno prostora u napadu, jer korist svaku šansu. Na prvom mestu trudićemo se da ponovimo utakmice iz prethodnog perioda”, istakao je Davidovac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter