Izvor: BSC HAPPY
24.04.2023 u 20:08
0

ZVEZDA PROTUTNJALA KROZ LJUBLJANU! Strašni CRVENO-BELI najavili PLEJ-OF ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevita Olimpiju u zaostalom meču trećeg kola ABA lige.

Nije imala Crvena zvezda rezultatski imperativ u Ljubljani budući da su izabranici Duška Ivanovića, nakon pobede Partizana protiv Budućnosti, ostali bez šanse za prvo mesto na kraju regularnog dela sezone. Ipak, beogradski velikan bio je rešen da u genralnoj probi pred plej-of ostvari bitnu pobedu u zaostaloj utakmici trećeg kola ABA lige – 70:84.

Da će crveno-beli slaviti u Stožicama bilo je jasno posle samo šest minuta kada je Zvezda imala vođstvo od 17:0 protiv Cedevita Olimpije. Morao je tajm-autom da seče seriju gostiju Mirsad Alilović, ali ni to nije dalo rezultat. Slovenački tim je bio u kontra ritmu sve do sredine druge četvrtine kada su preko Alibegovića i Zorana Dragića uspeli da se vrate u meč.

Usledila je nova serija crveno-belih, izuzetno raspoložen bio je Nikola Ivanović koji je odigrao svoju najefikasniju partiju u crveno-belom dresu. Crnogorski reprezentativac dominirao je na obe strane parketa, a sjajno ga je pratio Filip Petrušev. 

Nije večeras Duško Ivanović mogao da računa na Luku Vildozu i Fakunda Kampaca. Iskoristio je to crnogorski stručnjak da razigra ostale igrače pred početak plej-ofa, a najbolje se u toj raspodeli snašao Nikola Ivanović koji se nametnuo kao ozbiljno rešenje za doigravanje.

Najefikasniji na meču bio je Nikola Ivanović sa 29 poena uz indeks korisnosti 37, pratili su ga Ognjen Dobrić i Filip Petrušev sa po 12, a 10 je dodao Luka Mitrović.

VORIORSI DOBILI ZA 2-2: Stefa Kari servirao trijumf Kingsima! VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter