Izvor: Telegraf
30.01.2024 u 18:51
0

LEPE VESTI ZA CRVENO-BELE: Miloš Teodosić spreman za meč sa Valensijom

Prvi plejmejker crveno-belih biće među 12 igrača koji su u konkurenciji za tim.

Navijači Crvene zvezde sa zebnjom su čekali meč protiv Valensije, koji počinje od 20.00 u Areni, ali sada mogu malo da odahnu, pošto će Miloš Teodosić biti u konkurenciji za tim.

Kako Telegraf saznaje, Teodosić će biti spreman za meč sa Valensijom, iako je postojala sumnja za to, jer nije trenirao punim intenzitetom dan pre meča.

printscree/ instagram/milosteodosic4

Teodosić je propustio utakmice protiv Baskonije i Albe u Evroligi, koje je Zvezda izgubila, a očigledno je mnogo nedostajao ekipi.

CRVENA ZVEZDA BAHARU NE DUGUJE JEDAN EVRO: Predsednik progovorio, pa otklonio sve sumnje

Koliko je falio Zvezdi videlo se već protiv Partizana, kada je dao veliki doprinos u pobedi kojom su crveno-beli faktički osigurali prvo mesto u regularnom delu ABA lige.

Nema sumnje, Zvezda će sa Teodosićem na parketu imati mnogo više šansi protiv Valensije, čime bi verovatno uhvatila poslednji voz za TOP 10.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter