Izvor: BSC Happy
03.12.2023 u 14:38
0

MA SVE MU IDE OD RUKE: Jokić pokazao da nije samo vanserijski košarkaš

Nakon neverovatne, partije u meču u kome su Denver Nagetsi poraženi od ekipe Sakramento Kingsa , kada je ponovo postigao tripl dabl, i bio najbolji igrač utakmice. Tim Nikole Jokića objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži x da je stasiti Somborac vičan u još jednom sportu , pored američkog fudbala, o kome smo već pisali Nikola je ovog puta pokazao fudbalske talente i u evropskom.

On je na zagrevanju pred utakmicu protiv Sakremento Kingsa, u kojoj je njegov tripl-dabl bio nedovoljan Denveru da stigne do pobede sa lakoćom pimplovao loptu, a onda je uhvatio u ruke i pogodio trojku, pokazavši fudbalski talenat.

Uzevši u obzir da se približava Evropsko prvenstvo u fudbalu i ako ne bude dovoljan broj kandidata za tim „Orlova“, selektor Dragan Stojković uvek može da se obrati Jokiću sa molbom da se pridrući ekipi orlova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter