Izvor: 24/7
08.11.2023 u 19:38
0

MBAPE NEĆE U IGRATI ZA REAL: Mega transfer je propao zauvek i to iz tri razloga!

Najveća saga fudbalske pijace izgleda da je dobila konačan epilog koji je malo ko očekivao

Jedna od najvećih transfera saga u modernoj fudbalskoj istoriji izgleda da je dobila konačan epilog. I to onakav kakav je malo ko mogao i da zamisli. Kada je bilo izvesno da će Kilijan Mbape narednog leta obući dres madridskog Reala, u španskim medijima danas je lansirana prava bomba – Real je odustao od Mbapea!

Ekskluzivu je preneo „CadenaSER“, koji je iz svojih izvora saznao da postoje tri razloga zbog kojih su Florentino Perez i saradnici odlučili da zatvore vrata Kilijanu Mbapeu.

Podsetimo, Real već dugo obigrava oko francuskog reprezentativca. Pre dva leta Mbapeu je na „Bernabeuu“ bio postavljen crveni tepih, međutim u poslednjem momentu projektovani naslednik Mesija i Ronalda na listi najboljih fudbalera na svetu odlučio je da stavi paraf na novi ugovor sa PSŽ-om. Ipak, na kraju tekuće sezone sjajni napadač ima besplatan izlaz iz ugovora sa „svecima“ zbog čega je mesecima unazad već viđen u Madridu.

Međutim, rasplet neće biti onakav kakvom su se gotov svi nadali, jer su prema saznanjima „CadenaSER“ čelnici „kraljevskog kluba“ odbacili mogućnost da narednog leta potpišu Mbapea čak iako njihova nova zvezda može da postane bez centa plaćenog Parižanima.

TRI RAZLOGA ZA REALOVO ODUSTAJANJE

Prvi razlog zbog kojeg je Real odustao od Mbapea, prema informacijama španskog medija, jeste to što bi godišnje na njega trebalo da potroše najmanje 20 miliona evra za platu, plus ogroman bonus koji će Francuz izvesno zahtevati zbog dolaska bez obeštećenja.

Druga stvar koja je Madriđane definitivno odbila od Mbapea jeste njegova krštenica!? Iako francuski reprezentativac ulazi u najproduktivnije godine za svakog igrača, u Realu su procenili da treba da se fokusiraju na igrače mlađe od 26 godina, koliko će Kilijan imati narednog leta, kao što su uradili potpisivanjem Kamavinge ili Čuamenija.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, ugovor koji je dobio od PSŽ-a za produžetak saradnje i te kako je zabrinuo odgovorne na „Bernabeuu“, koji strahuju da bi toliki finansijski izdatak izazvao negativnu reakciju navijača, te da bi mogao na isti način da se odrazi i na ekonomski status kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter