Izvor: Informer
03.10.2023 u 15:06
0

MOGU DA SPASEM PARTIZAN: VRHUNSKI STRUČNJAK

Spasiću Partizan ako postanem predsednik, kaže Sreten Nikolić, čovek kojeg su bivši fudbaleri crno-belih predložili za prvog čoveka kluba iz Humske.

Jutros su nekadašnji igrači Partizana, koji su želeli da ostanu anonimni izdali saopštenje u kojem traže da novi predsednik, umesto Milorada Vučelića, koji je napustio funkciju, postane Nikolić.

Reč je o čoveku koji je decenije proveo u farmaceuskoj industriji, ali je veliki ljubitelj Partizana. Vremena, novca i motivacije ima, tvrdi da zna kako bi radio posao i potrebno mu je samo da bude izabran.

– Ja sam imao farmaceutsku kompaniju, koju sam prodao pre tri meseca jednom investicionom fondu. Imam 71 godinu, mnogo sam uradio, nemam više obaveza, a radoholik sam. Finansijski sam ostvaren. Partizan mi je drag i voleo bih da pomognem. Naravno, ne može ništa preko noći, ali imam ideju kako bi taj proces tekao. Uspešno sam vodio malo, zatim srednje, a kasnije i veliko preduzeće. Uz to, bio sam ranije u upravi Partizana, svi znaju koliko sam privržen klubu. Hteo sam da budem predsednik i 2014. godine, mislim da je sad situacija lošija nego tada. Ne mogu da vam otkrijem šta je tada pošlo naopako, o tome mogu da pričam nekom drugom prilikom – kaže Nikolić.

On nije želeo da otkrije ko su igrači koji su ga predložili, jer među njima ima i onih koji su sada u klubu. Dogovor je da ostanu anonimni do određenog trenutka.
– Ako su tražili da ostanu anonimni, ja ću to da ispoštujem, a kad dođe vreme, otkrićemo. Imam sve napismeno, imali smo dva sastanka. Među njima su mnogobrojni bivši reprezentativci iz različitih generacija, kapiteni, fudbaleri, koji su ostavili veliki trag i u klubu i u državnom timu. Oni su prethodno pričali sa navijačima i zajednički su se usaglasili da mene predlože za predsednika. Među onima koji su me predložili i pojedini koji su trenutno u klubu, pa zbog svih zajedno nećemo sad o imenima – kaže Nikolić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter