Izvor: Kurir
10.02.2024 u 11:18
0

NAVIJAČI DENVERA U STRAHU: Nikola Jokić napustio teren usled povrede, stanje neizvesno

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz na gostovanju Sakramentu rezultatom 135:106, a Nikola Jokić je u jednom trenutku morao da napusti teren zbog povrede.

Svi navijači Nagetsa sledili su se kada je najbolji igrač njihovog tima sa bolnom grimasom na licu napustio teren pred kraj prve četvrtine i otišao put svlačionice. Činilo se da će zbog povredebutnog mišića Jokić propustiti ostatak meča, ali se on ubrzo vratio na teren da pomogne svojim saigračima.

Igrao je Jokić odlično, ali koliko god je pomagao timu, nije dobio adekvatan odgovor saigrača, pa je Denver izgubio od Sakramenta, a Džoker je meč završio sa 23 poena (9/17 iz igre), osam skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

NEZAPAMĆEN HAOS U ARENI: Obezbeđenje spasavalo sudije od besnih Delija, kolaps na tribinama!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter