Izvor: Informer
02.11.2023 u 08:01
0

NAVIJAČI ZVEZDE LJUTI NA BAHARA: Pakuj kofere, vreme je da odeš, razduži opremu!

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde posle novog kiksa i remija protiv TSC-a (1:1) osule su paljbu po igračima i treneru Baraku Baharu.

Uprkos novom prosipanju bodova, povećanom zaostatku za Partizanom i lošoj igri, trener Barak Bahar dobio je podršku kluba. Upravni odbor šampiona Srbije održao je hitnu sednicu na stadionu i posle ponoći i potom poručio da je uz trenera Bahara.

Međutim, „delije“ su bile ljute posle remija sa TSC-om (1:1). Posle novog kiksa je minus u odnosu na večitog rivala šest bodova, što tvrdo navijačko jezgro ni želeli da prihvati. Začuli su se posle meča zvižduci sa tribina, niko nije pošteđen – ni igrači, ni trener. Prošli put su igrači Crvene zvezde prošli samo sa „najskuplji, a loše igrate“, posle ppobede protiv Javiora (3:2), asada su „delije“ bile nemilosrdnije: „Je l nas čujete, kao pi*ke igrate“, orilo se severnom tribinom neko vreme, pre nego što se začulo: „U tunel, u tunel, marš u tunel…“.

Izraelski stručnjak je već neko vreme na tankom ledu zbog slabe igre i rezultata, a šta o svemu misle najvatrenije pristalice Zvezdine videlo kroz „žuti karton“ koji je Bahar dobio od njih. Besni su navijači i na društvenim mrežama, smatraju da Izraelac ne zaslužuje da bude trener šampiona Srbije.

„Barak Bahar je još jednom dokazao da apsolutno ne zaslužuje da bude Zvezdin trener“, jedna je od komentara navijača Zvezde.
„Barak Bahar u Zvezdi radi sve preko one stvari. I to je prava stvar koja mu se trebalo reći, on jedva ima želju da daje izjavu, jedva pokazuje bilo kakvu emociju. Da se on pita on već sanja dan kad će mu neko reći otkaz a on onda tražiti pare da se dogovori. Gde si Terza?“, pita se jedan navijač.

Žele navijači što pre da vide leđa Izraelcu:

„Vreme je da odeš“, „Razduži opremu i ne pipaj više ništa molim te“, „Pakuj kofere i licencu pocepaj, Miloje je osvajao titule sa tri puta lošijim timom“, samo su neki od komentara pristalica Zvezde na društvenim mrežama.
Ima i onih koji smatraju da će teško Bahar dobiti otkaz.

„Pre će Željko Obradović dobiti tehničku u derbiju nego što će Barak Bahar dobiti otkaz“.
Ima navijača koji smatraju da nije vreme za promene na klupi.

„Barak Bahar mora da ostane. Jednostavno treba progutat ovu knedlu i pustiti ga da završi sezonu minumum. Posložiće on to“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter