Izvor: Kurir/BSC Happy
01.02.2024 u 08:30
0

NE IDE BEZ JOKIĆA! Nikola nije igrao, ali je ZABLISTAO drugi SRBIN: Rekord karijere Micića u pobedi nad Denverom! VIDEO

Kada se dan pred utakmicu pojavila informacija da Denver najverovatnije neće moći da računa na Nikolu Jokića u „Pajkom centru“, ishod meča se prosto mogao naslutiti…

Oklahoma je iskoristila izostanak najboljeg igrača Nagetsa Nikole Jokića, koji je pauzirao zbog bola u leđima, i zabeležila pobedu u derbiju Zapadne konferencije (105:100).

Ipak, na radost ljubitelja košarke u našoj zemlji jedan drugi Srbin imao je svoje veče. Reč je o Vasiliju Miciću koji je odigrao najbolju utakmicu od dolaska u NBA i postavio lični rekord. Za nešto manje od 17 minuta igre Vasa je zabeležio 12 poena i pet asistencija.

Trijumf Tanderima doneo je maestralni Kanađanin Šaj Gildžus Aleksander koji je bio daleko najefikasniji akter meča sa 34 postignutih poena. Čet Holmbre je ubacio 18, a Micić je zajedno sa Viginsom bio treći strelac svog tima.

U poraženoj ekipi tri igrača ubacila su po 16 poena – Gordon, Marej i Džekson, dok je Majkl Porter dodao 15.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter