Izvor: Sportal.rs
22.01.2024 u 12:36
0

NIJE GA ŠTEDEO: Zvezdan Terzić otkrio šta je bio najveći Baharov problem u Zvezdi

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić iskreno je govorio o svim akutelnim temama.

EKSKLUZIVNO! ZVEZDIN BUDŽET JE 50 MILIONA EVRA GODIŠNJE! Terzić: Niko da se zapita kako je meni da nađem pare za TAKVU MAŠINERIJU

– Rezultati su jedino merilo kvaliteta. Ako Zvezda ima bod manje od neke ekipe, neke stvari nisu dobre. Da budemo realni, Baharu se sve svelo na dve utakmice. Da smo materijalizovali bolju igru u Bernu i protiv Partizana, mi bismo danas imali pet bodova više i zimovali u Evropi, ali mu je i sreća okrenula leđa. Neke stvari nisu funkcionisale na najbolji način, očigledno da strancima treba vremena da se adaptiraju na naše uslove“, rekao je Terzić za „Sportal“.

– Ne kažem da je Bahar potcenio ligu, ali nije razumeo svlačionicu i naš karakter i mentalitet. Komunikacija je bila odsutna sa igračima i to je naišlo na njihovo isčuđavanje. Moguće da u inostranstvu ne morate tako, ali znate kod nas da detetu morate pet puta da kažete da bi šesti put uradio. Hvala mu što je bio hrabar, gurnuo je mlade igrače, Zvezda ima mnogo veću tržišnu vrednost nego pre njega.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter