Izvor: Nova.rs
22.01.2024 u 12:42
0

ĐOKOVIĆ PONOVO OŠTEĆEN: Sraman potez organizatora, javnost alarmirana!

Problem u takvoj odluci leži u činjenici da se u Autsraliji očekuje najtopliji dan od početka turnira i temperature od preko 30 stepeni i vreme po kojem neće biti nimalo lako da se igra.

Organizatori su saopštili raspored četvrtfinalnih mečeva u utorak i doneli neverovatnu odluku po pitanju termina.

Tako je najveći šampion u istoriji Melburna Novak Đoković protiv Tejlora Frica dobio ponovo dnevni termin i njegov meč će se po lokalnom vremenu igrati oko 14.30, što je u Srbiji 4.30 ujutru.

Problem u takvoj odluci leži u činjenici da se u Autsraliji očekuje najtopliji dan od početka turnira i temperature od preko 30 stepeni i vreme po kojem neće biti nimalo lako da se igra.

Poznato je da Novak ne voli dnevne termine, a ovo će biti drugi u nizu da će igrati na turniru koji je osvajao 10 puta i na kojem je i ove godine prvi favorit.

KAKO ĆE JELENA REAGOVATI? Poznata glumica PRISVOJILA Novaka

Malo je reći da se tako ne tretiraju najveći šampioni što Novak jeste, ne samo na ovom turniru i sigurno je da nije bila njegova želja da igra u periodu dana kada se očekuje najveći pakao.

Odluka je ostavila u šoku i brojne predstavnike medija, a ostaje da se vidi kako će na to reagovati srpski teniser.

Rapsored mečeva na Rod Lejver Areni u utorak po srpskom vremenu

3.00 Marka Kostrjuk – Koko Gof

ne pre 4.30 Novak Đoković – Tejlor Fric

9.00 Barbora -Krejčikova – Arina Sabalenka

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter