Izvor: Kurir.rs
22.01.2024 u 09:17
2

KAKO ĆE JELENA REAGOVATI? Poznata glumica PRISVOJILA Novaka

Srpski teniser Novak Đoković privlači pažnju gde god se okrene u Melburnu i do sada je pristao na hiljade i hiljade selfija, a nije mogao da kaže „ne“ ni poznatoj glumici Rebel Vilson. Australijska zvezda, poznata po mnogobrojnim ulogama u komedijama koja se inače i sama bavi stend-apom, uspela je da „uhvati“ Đokovića nakon pobede nad Adrijanom Manarinom u osmini finala i da sa njim konačno zabeleži zajedničku fotografiju.

OTKRIVENO KOME JE NOVAK POSLAO POLJUBAC POSLE MEČA! Oglasila se PRELEPA devojka – zbog Đokovićevog poteza ostala je U ŠOKU! VIDEO

Podelila je fotografiju na društvenim mrežama i napisala da je Đoković šampion, a kada je videla da se i Novaku dopalo kako su ispali – i sam je to okačio na svoj Instagram – ponovo je to podelila uz poruku „najbolji dečko“. Naravno, sve kroz šalu što joj je i u opisu posla, ali videćemo kako će reagovati njihovi partneri – supruga Jelena Đoković i verenica Ramona Agruma.

Ipak, nakon vesti sa Australijan opena – da će Novak Đoković morati da igra u dnevnom terminu u četvrtfinalu protiv Tejlora Frica – teško da će biti prepoznatljivog osmeha na licu srpskog asa.

Odlukom organizatora, koja nikome nije logična, Đoković će po najjačem suncu od početka turnira morati da igra u dnevnom terminu na 30 stepeni Celzijusa, što svakako nije dobra vest. Ujedno, to je loša vest i za sve navijače u Srbiji pošto će taj meč početi u utorak oko 4.30 ujutru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KAKO ĆE JELENA REAGOVATI? Poznata glumica PRISVOJILA Novaka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter