Izvor: b92.rs
16.09.2023 u 21:34
0

NOVAK ĐOKOVIĆ POSLE PORAZA OD ČEŠKE: „Ne volim da gubim, moja osećanja nisu sjajna trenutno“

Članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije, Novak Đoković, Nikola Ćaćić i selektor Viktor Troicki, govore na konferenciji za medije posle poraza od Češke.

Naš tim je izgubio sva tri meča u subotu, ali je zahvaljujući pobedama nad Južnom Korejom i Španijom, ranije obezbedio plasman na završni turnir u Malagi.

„Mislili smo kao tim, kvalifikovali smo se za Malagu, mislili smo da nema potrebe da igram singl. Želelo sam da igram dubl, to je najbolja vežba za Malagu. Ja nikad ne igram dubl. Hteli smo da pobedimo, ne volim da gubim. Svejedno da li dubl ili singl. Moja osećanja nisu sjajna trenutno. Drago mi je da smo se borili do kraja„, rekao je Đoković.

DEJVIS KUP: SRBIJA-ČEŠKA: Srbija poražena u sva tri meča

Bilo je dosta španskih navijača na tribinama „La Fontete“.

„Nikad nismo očekivali da će biti toliko navijača na dublu. Hvala navijačima koji su ostali do kraja. Učinili su da se osećamo kao kod kuće. Nadamo se da će nas podržati, tamo neće biti španskog tima“, dodao je Novak.

Uskoro opširnije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter