Izvor: Kurir.rs
30.06.2023 u 15:56
0

NOVAK DOBIO SNAŽNO POJAČANJE U SVOM TIMU: Ovo je malo ko očekivao – kontroverzni teniser stao uz Srbina u „borbi“ protiv ATP

Australijski teniser Nik Kirjos jedan je od brojnih trenisera koji su podržali organizaciju igrača PTPA, na čijem čelu se nalaze Novak Đoković Vasek Pospišil.

KIRJOS PROPUŠTA ROLAN GAROS zbog provalnika: Povredio stopalo dok je branio svoj dom u Kanberi

U početku, mnogi asovi su se protivili ovoj organizaciji, ali kada su malo detaljnije ušli u celu priču, i shvatili koji je cilj ovoga što radi srpski as, mnogi su promenili mišljenje.

Među njima je i Nik Kirjos, koji godinama unazad ima fenomenalne odnose sa Novakom Đokovićem, pa je sada i on stao uz najboljeg tenisera ikada.

„Veoma sam uzbuđen što sam postao deo inicijative PTPA. Svi igrači koji imaju bilo koje pitanje mogu da budu slobodni da izađu i da govore… Vreme je“, napisao je australijski teniser.

Podsetimo, u prošlogodišnjem finalu Vimbldona Nik Kirjos je izgubio upravo od Đokovića, ali je Australijanac u tom meču pružio jak otpor i srpskom asu uzeo jedan set.

Kirjos ove godine zbog povrede nije igrao nijedan meč, ali ćemo ga gledati na ovogodišnjem Vimbldonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter