Izvor: Kurir.rs
19.07.2023 u 10:27
2

„NEKA MU JE BOG U POMOĆI“: Novinar iz Crne Gore SRAMNO isprozivao Novaka, Srđan mu žestoko odbrusio

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića, prokomentarisao je neumesne komentare crnogorskog novinara Nebojše Šfranca nakon poraza Srbina u finalu Vimbldona.

GOTOV JE NOVAKOV SAN I DOMINCIJA u Londonu: Alkaras na najteži mogući način nadigrao Đokovića i osvojio Vimbldon

Neuspeh Srbina obradovao brojne hejtere širom sveta koji su konač

no dočekali svojih pet minuta, pa se utrkuju ko će više da unizi srpskog asa. Ljubitelje tenisa u Srbiji nisu iznenadili sramni kometari novinara i ostalih „stručnjaka“ sa Zapada – na te odvratne bljuvotine su već oguglali. Međutim, niko nije nije očekivao da će iz susedne Crne Gore stići sramne prozivke na račun Đokovića.

Naime, crnogorski novinar Nebojša Šofranac sramno je udario po Đokoviću i navijačima srpskog asa. Njegovi krajnje neumesni komentari zaprepastili su čitav region.

Pristalice srpskog asa nazvao je čobanima, a za najboljeg tenisera svih vremena rekao je da je najveći gubitnik u istoriji.

„Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu?“ napisao je na društvenim mrežama Šofranac.

Nažalost, tu se nije zaustavio:

„Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je „loser of all times“ (najveći gubitnik svih vremena)“, napisao je crnogorski novinar.

Njegove skandalozne ispade kratko je prokomentarisao i otac srpskog asa Srđan Đoković

„Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao“, kratko je rekao Srđan Đoković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NEKA MU JE BOG U POMOĆI“: Novinar iz Crne Gore SRAMNO isprozivao Novaka, Srđan mu žestoko odbrusio”

  1. Nebojša Sovranac nije sav svoj.U italiji je pipkao žene i bio protjeran.Sto se tiče njegovog mišljenja od kad je ono važno.Sramno je da jedan takav nazovi novinar radi u javnom servisu.Poznato je da mrzi sve srpsko.Ali kad se nađe licem u lice sa srbinom čuti, gleda kao svaki shizofrenicar.Jedna velika kukavica.DPSu je to odgovaralo mislim i ovom sadašnjem kameleon.Ovo pišem jer je istina.Javni servis je sve osim javni.Tuzno.Najveceg sportistu,umnogome covjeka,humanista prozivati.Hm.To mogu ljubomorni,zajednici,bolesni ljudi

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter