Izvor: Kurir.rs
19.07.2023 u 10:55
0

„NE MOŽEŠ SA JOKIĆEM DA PIJEŠ, NAUČIO SAM LEKCIJU“: NBA as pokušao SRPSKOM RAKIJOM da napije Nikolu

Doskorašnji košarkaš Denvera Brus Braun u jednom podkastu otkrio je da je je Nikola Jokić glavni krivac što je na proslavi šampionske titule u Las Vegasu preterao sa alkoholom.

ODLIČNA VEST ZA SELEKTORA PEŠIĆA Nikola Jokić želi da igra na Svetskom prvenstvu!

Braun je došao u klub sa namerom da napije Srbina, međutim, plan mu se obio o glavu.

„Celo veče mi je bio cilj da napijem Jokića. Pili smo neki srpski viski, a ja sam završio, brate. Samo je preokrenuo scenario. Ima veće telo, nisam ni razmišljao o tome. Ne možeš s njim da piješ, naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više. Let je bio narednog jutra, a ja sam se probudio u 11.50„, otkrio je Braun.

Podsetimo, košarkaši Denvera ove sezone prvi put u istoriji osvojili su šampionsku titulu, pošto su u finalnoj seriji savladali Majami sa 4:1, a srpski centar Nikola Jokić proglašen je za MVP velikog finala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter