Izvor:
22.04.2024 u 19:42
0

ODNOS ČOVIĆ MIJAILOVIĆ : Ne mogu da budem toliko vulgaran..

Ostoja Mijailović još jednom osvrnuo na odnos sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

Naš stručni konsultant i nekadašnji plejmejker crno-belih Vlada Dragutinović upitao je Mijailovića da li je moguće da predsednici Partizana i Crvene zvezde zajedno gledaju utakmice kao što je slučaj sa čelnim ljudima Barselone i Real Madrida.

Zavisi ko će biti predsednici Partizana i Zvezde u budućnosti. Ako ostanu isti kao i do sada – ne verujem. Vidim da se tamo najavljuju neke promene, a da li će ih biti kod nas, ne znam, možda, videćemo. Ako ostane kao do sada, sa njihovim predsednikom nikada ne bih seo da gledam košarku, jer smo odavno potrošili vreme da popravimo odnose, ali sa takvom osobom nema boljeg odnosa, neka on radi svoj posao, ja ću svoj. Od kada sam predsednik Partizana uvek sam gledao interese Partizana, nikada nisam radio u interesu drugih klubova da bih im se dopao. Uvek im se dopadaš kada si iza njih. Nemojte da zaboravite sezonu sa Trinkijerijem, nije jednostavno nositi barjak. Predsednici bi morali da sarađuju, jer odnos nije zdrav za srpsku košarku, ali… Nemam ništa lično protiv Nebojše i Zvezde, neću da najavljujem nikakve skandale u završnici ABA lige, neću da pričam u sudijama, uvek postoji uvertira i ja očekujem da krene za nekoliko dana sve isto kao što je bilo prethodnih sezona, i na kraju svi izađemo tako što smo isti, svi izađemo kao što smo se mi kao posvađali, a niko ne postavi pitanje ko je sve započeo,“ rekao je Mijailović u podkastu „Večiti“.

Ne želim da budem bolji tako što ću da vas sačekam u mraku sa kapuljačom na glavi, da vas prebijem, da vi ne možete da igrate košarku. Ja to ne želim da radim, ja sa takvim ljudima ne želim da sarađujem. Partizan ima veliku vrednost i zaista je poseban klub, koji ima manjkavosti koje moramo da rešimo. Naši navijači prozivaju predsednika Zvezde. Da prozivaju ga, ja ne želim da ga prozivaju, iako nisam dobar sa njim. Ja na želim da prozivaju ni njega, ni njegovu suprugu, ni njegovu prodicu, ja nisam srećan zbog toga, iako imam svoje mišljenje o tom čoveku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter