Izvor: Novosti
31.07.2021 u 16:59
0

TOTALNA DOMINACIJA! Mladi „delfini“ rutinski savladali Hrvate! (13:6)

– MLADI su osvetili stariji. Naši vaterpolisti, koji se pripremaju za SP do 20 godina krajem avgusta u Pragu, su u drugom kolu ACI kupa u Pula preslišali Hrvatsku sa 13:6.

PROČITAJTE JOŠ:

NIŠTA OD MEDALJE: Novak zbog iscrpljenosti neće nastupiti u miks dublu!

RUMUNIJA DOSLEDNA: Stav prema Kosovu je principijalan i nepromenjen

Ministarka Matić: Svi srpski turisti u Turskoj su zbrinuti

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Upozorenje na visoke temperature, a evo i do kada

– Srbi su sinoć izgubili od Crne Gore sa 18:11, a uveče su odmerili snage sa Nemačkom. Danas je finale i meč za treće mesto.

Izabranici Uroša Stevanovića predvođeni izvanrednim Markom Radulovićem (četiri gola) su u prvoj četvrtini poveli sa 5:1, a početkom druge su vodili sa 6:4. U poslednjoj četvrtini su serijom 4:0 osigurali pobedu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter