Izvor:
02.09.2016 u 00:33
0

ALBANCI VREĐALI ŠTEFANEKA: Evo kako im je odgovorio!

Davor Štefanek kaže da je video da ga Albanci vređaju na društvenim mrežama i osporavaju njegovu pobedu u Riju, ali ističe da nije nacionalista i nema nameru da se svađa sa njima.

Albanci i njihove provokacije me nimalo ne zanimaju i nemam šta da pričam o njima, poručio je olimpijski šampion Davor Štefanek! Srpski rvač našao se na meti Albanaca, koji ga danima vređaju na društvenim mrežama i osporavaju njegovu pobedu u Riju.

Štefanek je osvojio zlatnu medalju u Riju u kategoriji do 66 kilograma savladavši Jermena Migrana Arutjunjana. Rezultat je bio 1:1, ali je zlato pripalo našem asu jer je on osvojio poslednji poen.

Posle finalne borbe Albanci su na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk napali Štefaneka da mu je pobeda poklonjena zbog predsednika Svetske rvačke organizacije Nanada Lalovića, koji je iz Srbije.

Albancima su se u napadima na Davora pridružili i Jermeni, besni zbog poraza svog rvača.

– Video sam komentare, ali se ne opterećujem zbog toga. Što se tiče Albanaca, nemam šta da pričam o njima. Nisam nacionalista i ne želim da komentarišem njihov postupke. A što se Jermena tiče, ko gubi, ima pravo da se ljuti. Počeo sam i da ih blokiram na društvenim mrežama čim vidim jermensku zastavu – kazao je Štefanek i dodao:

– Sve je bilo maksimalno regularno i nema šta ko da zamera. On je tražio neki faul, nije prošlo i to je to. Isto sam tako i ja našao sliku gde on mene drži za nogu, samo što se ja nikad ne bih bunio za te stvari.

Posle čak 32 godine osvojena je medalja u rvanju na Olimpijskim igrama za našu zemlju, a Šrefanek ističe da je tek sad postao svestan kakav je uspeh postigao.

Otišao sam u Rio sa željom da osvojim medalju i to sam uspeo, ali tek sad shvatam koliko je to veliki uspeh. Na borilištu sam bio hladne glave, dok su ljudi oko mene zapadali u euforiju. Međutim, posle takmičenja i mene je ponela atmosfera i još se nisam oporavio od svega kazao je Štefanek.

Srpski rvač kaže da se neće zadovoljiti samo zlatom iz Rija već i da želi isti uspeh da ponovi na prvenstvu Evrope.

– Ispunio sam svoj san, a to je medalja sa Olimpijskih igara, i presrećan sam zbog toga. Sada idem dalje, očekuju me nova takmičenja i izazovi. Želim da osvojim zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, kao i na državnom prvenstvu – zaključio je Štefanek.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter