Izvor: Arenasport.com
26.07.2023 u 09:43
0

ANDREJ BARNA SEDMI ČLAN olimpijskog tima Srbije za Pariz: Izborio plasman u polufinale SP u Japanu na 100 metara slobodnim stilom

Srpki plivač Andrej Barna postao je sedmi sportista iz Srbije koji je izborio normu za učešće na predstojećim Olimpijskim Igrama u Parizu naredne godine.

On je kvalifikacionu trku na 100 metara slobodnim stilom isplivao u vremenu od 48.20 sekundi i ne samo da je obezbedio plasman u polufinale Svetskog prvenstva u Japanu, već i vizu za najveći planetarni sportski događaj.

Pre njega normu za odlazak na Olimpijke igre u koje počinju za tačno godinu dana su izborile ateltičarke Ivana Vuleta i Milica Gardašević, bokseri Vahid Abasov i Natalija Šandrina, kao i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter