Izvor: Tanjug
24.08.2020 u 15:37
0

DŽUDISTI nakon pauze spremni za međunarodna takmičenja!

Džudo reprezentativaci Srbije Milica Žabić i Darko Brašnjović bili su zadovoljni posle dvonedeljenih pripremema u trening kampu u Kanjiži.

Najbolji srpski džudisti i džudistkinje, nakon višemesečne pauze zbog pandemije virusa COVID-19, okupili su se na trening kampu u banjskom centru Kanjiža.

-Iza nas je sjajnih 14 dana, što se tiče naše forme konačno da možemo da se sastanemo svi zajedno da treniramo u najboljim mogućim uslovima. Što se tiče prethodnog vremena bilo je izuzetno teško, ali nekako smo se snalazili. Bilo je teško s obzirom da nismo imali nikakav kontakt, tako da smo radili individualno. Sve u svemu je dobro prošlo- rekla je džudistkinja Milica Žabić.

OVO MORATE ZNATI

NAGLI PAD U BROJU NOVOZAREŽNIH: Registrovano novih 57 slučajeva, preminulo troje!

MASKE I DISTANCA U MESECIMA PRED NAMA: Tiodorović objasnio kada možemo da očekujemo skidanje maski u javnosti!

PRETIO DODIKU I VUČIĆU NA FEJSBUKU: Saslušan Trebinjac zbog ugrožavanja bezbednosti!

BIĆE TEŠKO, ALI NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Otkrivene teme razgovora Beograda i Prištine u Beloj kući!

EKSPLODIRALA BOMBA U PODGORICI: Automobil dignut u vazduh, muškarac teško povređen!

-Mislim da smo prvi savez koji je organizovao ove pripreme što je izuzetno teško i velika je odgovornost za sve nas, kako za trenere i savez, tako i za takmičare. Velika je razlika u tome, ali ne može da se opiše osećaj, tako da zaboravimo sve i sjajno se osećamo ovde kada smo zajedno. Prvo takmičenje je Tromč između Mađarske, Srbije i Austrije koje nas očekuje krajem septembra- početak oktobra i Svetsko prvenstvo koje se očekuje za kraj godine za sve uzrasne kategorije u Budimpešti. Tako da ćemo se pripremati, kao što se već pripremamo za to. Očekujemo medalju ne jednu nego pet-zaključila je Žabić.

SAZNAJTE JOŠ…

2 UDESA U SURDULICI: Teško povređeni motociklisti, među njima i maloletnici!

VREME SE NAGLO POGORŠAVA, UPOZORENJE RHMZ: Danas na snazi žuti meteo alarm, biće kiše u većem delu Srbije!

OPREZ! 10.000 dinara DOZVOLJENOG MINUSA može vas koštati i do 3.600, a ako dođete u nedozvoljeni, CEH je OVOLIKI!

Reprezentativac Srbije Darko Brašnjović ističe da su utisci sjajni i da im je bilo odlično u Kanjiži.

-Prilagodili smo treninge spremi i nadam se da smo sad spremni za nastavak sezone. Pričali smo između sebe i ovaj period, koji je iza nas, na svakg je ostavio drugačiji uticaj . Neko je više trenirao neko je ipak iskoristio tu situaciju da napreduje u nekom drugom planu i da se posveti nečemu drugom, svako je to iskoristio za nešto svoje. Svi mi koji smo ovde volmo ovaj sport i iščekujemo svaki put ove treninge, jer da ne volimo ovo ne bi se ovm ni bavili. Bili smo svi jako srećni i bilo je baš dobre energije koja se osetila. Ja se nadam da će nas brzo pustit na turnire da pokažemo šta smo uadili i da opravdamo našu reputaciju koju su stariji džudisti stekli za nas- rekao je Brašnjović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter