Izvor: TANJUG
03.08.2021 u 17:43
0

Evo kakav je raspored OI za sredu: Odbojkašice,košarkašice,vaterpolisti…

– – Kajakaš Bojan Zdelar prvi će se od srpskih sportista takmičiti na Olimpijskim igrama u sredu, 4. avgusta.

VAŽNO:

VAŽNE ODLUKE ZA OPSTANAK SRPSKOG NARODA: Vučić sutra sa rukovodstvom Republike Srpske tačno u podne!

ZAPALIO SE AUTOBUS: Vraćao se iz Skoplja, putnici uspeli da izađu iz vozila na vreme

SELAKOVIĆ PREKINUO OBRAĆANJE: Zastava ne sme da bude dole! (VIDEO)

AUTO SLETEO U PROVALIJU NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Povređena 4 putnika!

Zdelar će od 2:51 po našem vremenu imati kvalifikacije u disciplini K1-200, a ubrzo posle njega od 2:58 na vodu će i Strahinja Stefanović u kvalifikacijama u istoj disciplini, a kajakašica Milica Novaković kvalifikacije za K1-500 imaće od 3:40.

Nastpiće i rivači Zurab Datunašvili u repasažu u kategoriji 87 kilograma grčko-rimskim stilom od 4.00, a nakon toga od 4.30 na strunjaču izlazi i Andrija Mićić u kategoriji do 57 kilograma slobodnim stilom.

Košarkašice Srbije od 3 sata igraće četvrtfinale protiv Kine, dok će odbojkašice od 10 sati u borbi za polufinale odmeriti snage sa Italijom.

Dan zatvaraju vaterpolisti, aktuelni olimpijski šampioni, četvrtfinalnim duelom protiv Italije od 11.20.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter