Izvor: Blic
03.08.2021 u 16:21
0

NEOBIČAN SPORTSKI DOGAĐAJ U BEOGRADU! Specijalci osmislili takmičenje u neobičnim veštinama!

Trka sa originalnim preprekama, određenim zadacima iz domena treninga i obuke specijalnih jedinica.

Usled stabilne epidemiološke situacije, stekli su se uslovi za održavanje novog, jedinstvenog izazova u Srbiji i regionu. Organizovanog i smišljenog od strane ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u specijalnim jedinicama.

VAŽNO:

VUČIĆ: NOVA NOVČANA POMOĆ I U SEPTEMBRU I OKTOBRU!

BATA JUGOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana – ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE U KLINIČKOM CENTRU: Ovako nismo ulagali 60 godina – Srbija će imati jedan od NAJMODERNIJIH CENTARA U EVROPI (FOTO, VIDEO)

SLAĐANA JE JEDINA ŽENA U KLANU VELJE NEVOLJE – ovo je bila njena uloga!

Staza od 3km sa mnoštvom prepreka, korišćenjem bezbednog oružja i određenim prirodnim uzvišenjima predstavljaće nezaboravno iskustvo svim učesnicima ovog jedinstvenog događaja. Sama trka prilagođena je svim nivoima spremnosti, tako da će uzivati i rekreativci, ali i oni sa nešto više pripreme u svojim rukama.

Na raspolaganju su staza 3km, 20 prepreka, 4 vrste gađanja, neke od jedinstvenih prepreka.

Moguća je prijava pojedinačno ili timska. Takmičenje će se održati 04.09 na strelištu Tamnava, Lazarevac!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter