Izvor:
08.03.2019 u 10:16
0

HAOS U NIŠU: Ojađen ronilačku klub, odneli ronilačku opremu, šest radijatora, šporet, frižider, alat!

Nepoznati počinioci obili su prostorije Ronilačkog kluba "Gusar" u Nišu kod Železničkog mosta, demolirali ih i iz njih ukrali ronilačku opremu, šest radijatora, šporet, frižider, alat i odličja koje su članovi kluba osvajali na različitim takmičenjima, rekao je agenciji Beta ronilac kluba "Gusar" Srđan Radulović.

Prema njegovim rečima, prostorije kluba nakon upada lopova izgledaju kao da je u njih "bačena bomba".

– Ta lica su ušla u klub tako što su razvalila vrata, ali vidimo da je deo zida jedne prostorije srušen, očigledno je da su probali najpre da tako uđu u klub. Sve što je bilo vredno su odneli. Nisu odneli televizor, njega su bacili u lavabo.

– Pokušali su da iščupaju slavinu, ali su iskrivili i pokidali cevi zbog čega je voda poplavila klub – rekao je Radulović.

On je kazao da su unazad nekoliko godina lopovi nebrojeno puta upadali u klub i odnosili vrednu opremu, ali da je ovoga puta načinjena najveća šteta.

– Mi smo sve pokušali da bi sprečili pljačke. Postavili smo metalne rešetke na vrata, na prozore smo navarili čelične ploče i ništa ne pomaže – istakao je Radulović.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je juče oko 18 časova prijavljena pljačka prostorija kluba "Gusar" na Keju Mike Paligorića kod Železničkog mosta.

– Izvršen je uvidjaj i šteta se procenjuje na oko 360.000 dinara. Za počiniocima se traga, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo – kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, osnovano se sumnja da je kradju počinila grupa starijih maloletnika poznata po sličnim delima u delu grada pored glavne autobuske stanice i Nišave.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter