Izvor: Kurir
22.09.2021 u 17:56
0

Marko Radulović vaterpolista: IZABRAO SRBIJU PRE HRVATSKE!

Marko Radulović vaterpolista Srbije podigao je dosta prašine u hrvatskoj javnosti.

Ovaj rođeni Riječanin, nedavno je odlučio da nastupa za našu selekciju, sa kojoj je letos postao prvak sveta a uz to je proglašen za MVP-a ovogodišnjeg juniorskog svetskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ: ODLOŽENA UTAKMICA CRVENO-BELIH!

Kao razlog transfera Radulović je naveo da ga niko iz Hrvatske nije zvao, te je on zaključio da se na njega više ne računa.

-Za mlađe hrvatske selekcije igrao sam i na Svetskom prvenstvu. Međutim, dve godine me tadašnji selektor Joško Kreković nije pozivao. Kada sam 2018. iz Primorja prešao u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana. Nije me zvao niko iz Hrvatske. Ni iz Saveza, ni iz klubova, ni neko od suigrača. Zaključio sam da uopšte ne računaju na mene, a onda je stigao poziv mlade reprezentacije Srbije. Sada sam pozvan i u srpsku A selekciju i prihvatio sam taj poziv, rekao je svojevremeno Radulović.

Sa druge strane Kreković je ispričao svoju verziju priče.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA RUKOMETAŠICA PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG KORONE!

-Smeta to što se u poslednje vreme po medijima potencira da je Radulović odabrao Srbiju jer niko nije računao na njega. To nije tačno. Istina je sasvim drugačija. Bio je član U-18 reprezentacije na SP-u Mađarskoj, a iduće godine bilo je U-20 SP. U junu 2019. Radulović je prešao iz Primorja u Vojvodinu. Savez i ja kao selektor uredno smo mu poslali poziv za pripreme reprezentacije, no nismo dobili nikakav odgovor. Kontaktirali smo Vojvodinu, a oni su nam rekli da Radulović više nije njihov član, ali da će ga obavestiti. Ipak, nije nam se javio i javili smo se direktno njegovoj majci, koja nam je rekla da je Marko odlučio da nastupa za Srbiju. Tako da je laž da ga dve godine niko iz HVS-a nije zvao. Uostalom, u kancelarijama Saveza postoje i mejlovi koji dokazuju ovo što vam sad pričam, rekao je Kreković .

Kreković je, takođe, demantovao da razlog, zbog kojeg je Radulović „skinut“, bio sukob sa tadašnjim trenerom Primorja, Igorom Hinićem.

Kako on navodi, Radulović je nakon toga bio pozivan u reprezentaciju Hrvatske, međutim, pozitivnog odgovora nije bilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter