Izvor: happyBSC
29.12.2020 u 11:42
0

NESREĆA VEKA! Na današnji dan se povredila sportska legenda!

Pre sedam godina dogodila se jedna od najvećih nesreća u ovom veku, kada je reč o svetu sporta.

OVO MORATE ZNATI

BEBA OD PET MESECI JE HEROJ NACIJE: Milena već imala tri operacije i šest ciklusa hemioterapije

OTKRIVENI! DROGA U TOVARU BANANA: Srbi i Crnogorci švercovali kokain?!

OPREZ, OPASNE GREJALICE Povlače se sa tržišta zbog neispravnih grejača

UPOZORENJE ZA VREME MESECA U RAKU: Nikako ne radite ovo 30. DECEMBRA

Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1, doživeo je nesreću na skijanju od koje se do danas nije oporavio. Sedmostruki prvak sveta je uživao sa sinom Mikom u Francuskoj na Alpama na skijalištu Meribel, a nakon što je skrenuo između dve staze upao je u duboki sneg. Ulazeći u krivinu udario je u jedan kamen koji ga je bacio na drugi o koji je Šumaher udario glavom.

Iako je imao zaštitnu kacigu, doživeo je tešku povredu mozga i odmah je prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je dva puta operisan, a potom stavljen u indukovanu komu. Nakon skoro pola godine probudio se iz kome i prebačen je u vilu u Švacarskoj. Iako su prve prognoze bile optimistične i najavljivano je da će se u roku od tri godine potpunoi oporaviti, ni nakon sedam godina to se nije desilo.

SVE O SPORTU

KRALJ BELOG SPORTA POTPISAO UGOVOR SA FIFA: Sprema tenisku LIGU ŠAMPIONA

FANTASTIČAN SRBIN NAPRAVIO ČUDO: NOVI TRIPL-DABL I REKORD KARIJERE! Uradio nešto što niko nije od 1968. godine

ČASTIO SE ZA BOŽIĆ Zlatan Ibrahimović se otvorio i obradovao – sebe

Njegova porodica ne govori često u javnosti o njegovom stanju, no kada se to i dešava, uvek napominju kako je on sve bolje i bolje, ali da je i dalje daleko od potpunog oporavka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter