Izvor:
22.01.2017 u 00:35
0

Ni muva ne može da joj priđe: ZABRANJEN svaki kontakt u Beogradu sa ĆERKOM predsednice! (VIDEO)

Ćerka hrvatske predsednice Kolinde Grabar KitarovićKatarina Kitarović (16) doputovala je u glavni grad Srbije kako bi učestvovala na desetom Evropskom kupu u umetničkom klizanju "Skejt Helena", koji se održava u ledenoj dvorani "Pionir".

Kako je objavio jedan srpski dnevni list, svaki njen korak bio je praćen i njeno obezbeđenje nije dalo nikome da joj priđe, pa ni da je fotografiše.

Novinari su došli da proprate i fotografišu takmičenje i urade intervju sa naslednicom Kitarović, ali nakon što je uredno javljeno organizatorima i saopštene namere, rečeno im je da je strogo zabranjena bilo kakva komunikacija i slikanje ćerke hrvatske šefice države.

Iako su se nalazili na javnom mestu i otvorenom sportskom nadmetanju, priprećeno im je obezbeđenjem i policijom, ukoliko ne poslušaju pomenuta uputstva.

Slično je prošao i legendarni sportski novinar Milojko Pantić, kome je takođe bio zabranjen ulaz i pristup "Ledenoj dvorani", dok je nastupala Kitarovićeva.

Katarina Kitarović članica je Klizačkog kluba "Leda", a na poslednjem takmičenju u prvenstvu Hrvatske u klizanju u kratkom programu juniorki osvojila je prvo mesto. Prošle godine u martu okitila se i titulom hrvatske prvakinje u umetničkom klizanju, a prvo mesto je

osvojila na juniorskom prvenstvu u Domu sportova. Na prvenstvu Hrvatske u kategoriji naprednih mlađih juniorki 2015. zauzela je drugo mesto, a 2016. osvojila je i srebro na međunarodnom turniru u umetničkom klizanju u Mađarskoj. Katarinin cilj je da se u najskorije

vreme izbori za učešće na Zimskim olimpijskim igrama.

POGLEDAJTE:

Izvor: Blic
Foto: YouTube Printscreen/MOKSZ Műkorcsolya

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter