Izvor:
30.05.2019 u 09:36
0

NIKOLIĆ PRED ZNAČAJAN BOKSERSKI SPEKTAKL ZA HAPPYTV.RS: Nadam se pobedi! (VIDEO)

Bokserski spektakl "Poklon Beogradu" biće održan 31. Maja u Hali "Ranko Žeravica", u kom će poslednji nastupiti sjajni Marko Nikolić koji će se protiv sjajnog Italijana Adrijana Sperandia boriti za upražnjenu WBC titulu prvaka Mediterana.

Povodom ovog značajnog događaja poznati kik bokser je za Happytv.rs otkrio koliko je uzbuđen zbog predstojeće borbe.

Spreman sam, sve je super. Kilaža je dovedena u red. Lepo sam raspoložen, jedva čekam da počne meč. Meč počinje sutra u 17:30 časova. Karte se mogu kupiti preko Ticket.rs, te ceo dan možete kupiti karte u Hali Sportova. Najavio bih da će se danas u 16h održati zvanično merenje boksera, u restoranu "Bistro" u A bloku u Novom Beogradu. Odmah nakon istog će se bokseri obratiti medijima. Očekujem da će borba biti dobra i da će pobediti – kazao je Nikolić.

Pored toga, on je istakao da će u noći spektakla biti prisutni i neki od preživelih boraca sa Košara, mesta gde su pre 20. godina zajedno sa svojim poginulim drugovima branili i odbranili našu zemlju od terorista.

Organizatori događaja potrudili su se da "ivent" ima i humanitarni karakter.

– U hali će biti postavljene humanitarne kutije Udruženja "Uvek sa decom", koje vodi brigu o deci oboleloj od raka sa IORS u Beogradu, gde će svi prisutni moći da daju prilog za pomoć – ističe Marko.

Šta je on sve rekao možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter