Izvor: alo
15.01.2021 u 20:29
0

POLUFINALE JADRANSKE LIGE: Radnički i Zvezda slavili, Zagrepčani pobedili Partizan

Kragujevčanima sutra počinje najteži deo turnira. U 19:30 igraće protiv Jadrana iz Herceg Novog, a od 20:40 sa domaćim Jugom.

Iako su loše počeli prvu i isto tako poslednju četvrtinu, vaterpolisti kragujevačkog Radničkog su uspeli da minimalnom razlikom savladaju rivala iz prošle sezone A2 Jadranske lige, ekipu Solarisa iz Šibenika.

Loš početak Kragujevčani su nadoknadili u trećoj četvrtini, kada su pet puta zatresli mrežu Šibenčana, ali su u poslednjem kvartalu, posle vođstva 9:6 dozvolili rivalu da zapreti. Čak su Šibenčani na kraju meča imali napad sa igračem više, ali su Šumadinci uspeli da se odbrane.

Strelci se ovom prilikom nisu naročito istakli, pa su sa po dva gola najefikasniji bili Aleksa Ukropina u kragujevačkom i Branimir Herceg u šibenskom timu.

Kragujevčanima sutra počinje najteži deo turnira. U 19:30 igraće protiv Jadrana iz Herceg Novog, a od 20:40 sa domaćim Jugom. Drugi meč u jednom danu biće i najteži, jer je Jug glavni favorit u grupi. U nedelju, sa početkom u 13:40, igraće protiv Primorca iz Kotora.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

U B grupi, u kojoj igraju Kragujevčani, u prepodnevnom terminu Solaris je savladao Budvu sa 11:9, a dubrovački Jug ekipu Primorca 13:4

U A grupi, koja se igra u Beogradu, Crvena zvezda je savladala Šabac sa 12:10, a zagrebačka Mladost Partizan sa 20:9.

Radnički – Solaris 9:8 (1:4, 1:1, 5:0, 2:3)

Dubrovnik – Bazen: Gruž. Igrano bez prisustva publike. Sudije: Stanojević (Jagodina) i Tioco (Split).

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović 1, Stanojević 1, Janković 1, Toholj 1, Krug 1, Ukropina 2, Branković, Pljevančić, Miličić 1, Lukić 1, Panić, Todorovski, Radulović. Trener: Uroš Stevanović.

SOLARIS: Šparada, Malenica, Erak 1, N. Štrkalj, Kovalenko, Herceg 2, Kreković 1, Pelicarić 1, Penava 1, Bulat 1, Koprčina 1, Brajković, L. Štrkalj. Trener: Jure Marelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter