Izvor: Srbija Danas
01.07.2020 u 18:46
0

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

Danas je sahranjena naša proslavljena šampionka koja je preminula 21. juna. 

Na komemoraciju u Bobaninu čast govorili su gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, Damir Štajner iz Olimpijskog komiteta Srbije i Boban Marković iz kluba gde je počela karijeru, „Bor 030“!

Najemotivniji govor je priredila petostruka osvajačica medalja na Olimpijskim igrama, Jasna Šekarić koja je bila veoma povezana sa Bobanom.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

PODRŠKA ZA SPC U CRNOJ GORI Uz svetinje 105 kapetana duge plovidbe

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

– Često kada je ona bila na vatrenoj liniji, bilo nam je zabranjeno da komuniciramo. Eto, neću reći za kraj, ali za zauvek – rekla je Jasna i gestukulirala „pucnjem“, neverbalnim pozdravom koji su ona i Bobana često koristile tokom takmičenja.

Na komemoraciji je emitovan film o Bobani, posle čega je održan i minut ćutanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter