Izvor: Novosti.rs
26.07.2023 u 13:33
0

RUKOMETAŠICE JAGODINE počele pripreme

Posle trofejne sezone, osvojena sva tri domaća trofeja, rukometašice Jagodine počele su pripreme za narednu sezonu.

Jagodinske rukometašice dominiraju ženskim rukometom u Srbiji, a u proteklih pet sezona osvojile su 12 trofeja. U vitrinama ovog superligaša je 14 trofeja. Iako je ekipa pretrpela drastične promene, ciljevi za narednu sezonu su isti. U Ženski omladinski rukometni klub „Jagodina“ došle su Nora Fajfrić iz Norveške, Bojana Racković iz Francuske, iz Šabca su stigle Emilija Petrić i Helena Petrić i Tamara Kojić, a iz Aranđelovca Vladana Mitrović i Marija Simić. Iz kluba su otišle: Ivana Mitrović, Katarina Bojičić, Petra Stojanović, Petra Hlogyik i Marina Živković.

– Sezonu otvaramo utakmicom za Superkup 9. septembra, a liga počinje 16. septembra. Imamo dovoljno vremena za pripreme. Nove igračice uigraćemo kroz prijateljske utakmice. Cilj je isti – osvajanje sva tri trofeja. Imamo maksimalnu podršku Skupštine grada Jagodina, kao i navijača i ljubitelja rukometa. Iz kluba je u najjače lige u Evropi u proteklih pet sezona otišlo tridesetak igračica, što svakako ostavlja posledice – ocenjuje trener Dragan Markov.

Kapitenka ŽORK „Jagodina“ Aneta Adžić kaže da je pred njima nova sezona sa novim licima i dodaje: – Mislim da će uklopiti i uigrati ekipu biti najveći izazov. Isti broj igračica je otišao i došao. Iskreno se nadam da će se što pre upoznati sa igrom, kao i da ćemo kroz pripremne utakmice podizati formu do željenog nivoa i početka lige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter