Izvor: HappyBSC
26.08.2020 u 19:51
0

RUKOVODILAC OMLADINSKE ŠKOLE PARTIZANA UZ MLADE NARAŠTAJE: Crno-beli uz Sportsku akademiju

Ivica Ilijev, fudbalska legenda Partizana, dobio je novo radno mesto!

On će biti rukovodilac programa za pronalaženje i edukacije budućih asova na srpskim terenima. Klub iz Humske, u saradnji sa Sportskom akademijom, radiće zajedno na obrazovanju budućih studenata koji će koristiti intelektualne i materijalne resurse, kao i višedecenijsko iskustvo koje je rezultiralo ogromnim sportskim rezultatima. Ovo, stručno ospobljavanje i permanentno obrazovanje biće realizovani na najsavremenijem i najkvalitetnijem obrazovnom nivou. Iz akademije ističu da su ponosni i izuzetno zahvalni na podršci i saradnji sa FK Partizanom. 

Sportska akademija, koja ulaže u naše sportiste, s obzirom na to da smo mi zemlja koja je iznedrila velika imena, a kao prestiž je akreditovana kao referentni centar Međunarodnog olimpijskog komiteta za stručno obrazovanje.

Podrška nije izostala ni od vaterpolo saveza Srbije, odbojkaškog saveza kao i od rivačkog saveza, a i tekvondo savez kao Olimpijski prvaci. 

Velikani srpskog sporta iz različitih sfera pomažu i učestvuju aktivno u formiranju i građenju  asova o kojima će se tek pričati. 

Ovo je samo početak…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter