Izvor: Tanjug
03.07.2022 u 21:48
0

Selektor vaterpolista Dejan Savić nakon osvojenog 5. mesta na SP: „Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu“

„Apsolutno ostaje žal što nije bila borba za medalju. Mora da se analizira, zbog pada forme i određenih stvari, rekao je selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić posle pobede protiv SAD (13:10) i „odbranjenog“ petog mesta na Svetskom prvenstvu.

„Današnja utakmica bila je dobra u ozbiljnijem pristupu, agresivnosti i određenim stvarima, pre svega u odbrani. Sledi kratak odmor, pa onda treba da prođe dva meseca priprema da bismo videli koliko možemo u Splitu na Evropskom. Peto mesto je realnost. Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu“, izjavio je Savić za sajt Saveza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Strahinja Rašović rekao je da je ekipa protiv Amerikaca odigrala diciplinovanije u oba pravca.

„Kontrolisali smo igru, za razliku od prvog meča. Peto mesto je velika škola za nas, dve pobede u razigravanju su nam donele samopouzdanje, naučili smo lekcije kako bi mogli da pretendujemo za visoke plasmane. Analiziraćemo i ispraviti sve što nije valjalo“.

DELFINI 5. NA SVETSKOM PRVENSTVU Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je SAD sa 13:10!

Sava Ranđelović jasno je naglasio da Srbija vredi više od petog mesta.

„Dobro smo odigrali, posebno u odbrani. Mnogo nam znači za Split. Nadam se da tamo neće biti grešaka kao ovde. Mislim da vredimo više, Hrvatska je bila loš dan, nažalost nema popravka“, poručio je Ranđelović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter