Izvor: Alo.rs
18.04.2023 u 08:24
0

SKANDAL KAKAV SE NE VIĐA U SNUKERU Vandal uništio sto za igru na Svetskom prvenstvu u Šefildu (VIDEO)

U toku je najprestižnije planetarno takmičenje u snukeru, Svetsko prvenstvo koje se svake godine održava u legendarnom šefildskom "Krusiblu"

Ipak, usled incidenta koji se dogodio u ponedeljak, nadmetanje najboljih svetskih igrača moralo je da bude stopirano.

Jedan čovek je iz protesta vandalizovao sto broj jedan dok je na njemu trajao duel prvog kola između Roberta Milkinsa i Džoa Perija. Nepoznati čovek se prvo popeo na sto, a potom je po njemu prosuo narandžasti prah.

„Budalo! Sklanjajte ga“, moglo se čuti iz publike dok se muškarac peo na sto u nameri da svim ljubiteljima ovog sporta uništi veče.

-Nikada to ranije nisam video na takmičenju u snukeru. Zastrašujuće! Iznenadili su nas. Nadam se samo da će sto moći ponovo da bude pogodan za igru. Ne znamo šta se nalazi u tom prahu – rekao je sedmostruki svetski šampion Stiven Hendri, koji radi kao komentator britanske televizije.

Istovremeno, druga demonstrantkinja je neuspešno pokušala da se zaveže za sto broj dva tokom meča Marka Alena i Kineza Fana Dženguija, a dvojica igrača su bezbedno isrpaćeni iz hale. Ženinu nameru da sto onesposobi za igru osujetio je sudija Olivije Martel. Ubrzo je pritrčalo i obezbeđenje i ispratilo prestupnicu iz sale za igru.

Duel Alena i Fana nastavljen je posle 40 minuta pauze, dok se očekuje da će stoj broj jedan moći ponovo da bude spreman u narednim satima u ponedeljak uveče.

VAJDEROV TRENER: Želimo meč sa Džošuom, on je na potezu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter