Izvor: Alo.rs
24.07.2023 u 10:57
0

SKANDAL U F1 Razbio pehar od 40.000 evra, pa prasnuo u smeh (VIDEO)

Ovako nešto se ne dešava svakoga dana...

Maks Ferstapen je na trci za Veliku nagradu Mađarske nastavio dominaciju pošto je došao do sedme uzastopne pobede u Formuli 1, ali…

FINALE IZMAKLO ZA 33 STOTINKE: Naša muška štafeta na 4h100 m slobodno deseta na svetu

Pehar nije dobio i to zbog gluposti koelge Landa Norisa iz Meklarena.

Tako je tokom proslave na podijumu došlo do nezapamćenog incidenta kada je Noris, dok je „nasilno“ otvarao šampanjac, srušio pehar koji je pripao Ferstapenu i – polomio ga.

Noris je udario dnom boce šampanjca o podijum na kome se nalazio i Ferstapenov trofej, nakon čega je to puklo na paramparčad, što britanski vozač nije ni primetio u prvi mah.

Kada se osvrnuo oko sebe, video je šta je uradio, pa se odmah izvinio Ferstapenu i počeo da se smeje zajedno sa njim.

U pitanju je specijalno izrađen pehar od porculana za koji je potrebno čak šest meseci rada i košta neverovatnih 40.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter