Izvor: BSC HAPPY
20.02.2023 u 17:01
0

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić skupo platio pobedu na „Brave 69“ u Beogradu

Pukla podlaktica, stopalo izgleda jezivo..

Srpski MMA borac, Aleksandar „Džoker“ Ilić, ostvario je nedavno veliku pobedu u Beogradskoj Areni.

Ilić je u subotu pred publikom u Srbiji bio bolji od Marćina Naruške, Poljaka i to odlukom sudija, a nakon borbe na Brave 69 večeri je pokazao posledice.

Dominirao je popularni „Džoker“ od starta i već u prvoj rundi je bio završetka borbe pošto je brutalnim „haj kikom“ pogodio protivnika u glavu i tako ga „bacio“ na pod“. Baš u toj prvoj rundi došlo je do teške povrede.

Ilić je doživeo prelom podlaktice, a problem ima i sa levim stopalom, onim kojim je šutnuo Poljaka u toj prvoj rundu. Takođe, koleno ovog borca je oteklo, dok je, kako kaže srpski borac, Poljak posle borbe išao na pljeskavice.

DA LI JE MOGUĆE!? Đoković nije u trci za Laureus, ali zato Nadal jeste…
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter