Izvor: BSC HAPPY
01.05.2023 u 14:59
0

UŽASNE VESTI! Ubijen šampion Evrope!

Kako prenosi renomirani francuski L'Ekip, ubijen je jedan od najperspektiovnijih boksera u Francuskoj, Vilfrid Florentin.

Kako navodi francuski list, šampion Evrope u kategoriji do 91 kilograma iz 2019. godine stradao je od posledica zadobojenih rana u nedelju popodne. Vilfrid je radio je i kao izbacivač u jednom baru, a policija je u jutarnjim satima u nedelju, oko 8.30, dobila prijavu o tuči koja se desila ispred „L’Insoli e“, bara u Bonej-sur-Marnu.

– Veoma mi je žao, zatečen sam. Kakva šteta. Bio je otac dvoje dece. Najveća francuska nada. Prava drama. Radio je kao izbacivač u šiša baru i upucan je. Dva metka u grudi- rekao je Žoan Zau, koji je bio u kontaktu sa bokserom za L’Ekip.

Istraga će pokazati šta se tačno dogodilo i na koji način je stradao mladi sportista! Florentin pre dve godine nije uspeo da izbori vizu za Tokio, dok mu je godinu kasnije izrečena suspenzija jer je udario trenera tokom takmičenja na kom je bio samo kao gledalac.

ČETIRI MEDALJE na Evropskom prvenstvu i prevazišli smo planove!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter