Izvor:
30.07.2018 u 21:19
0

ŽURKA ZA PAMĆENJE: Pogledajte kako je hiljade građana proslavilo istorijski uspeh srpskih vaterpolista! (VIDEO)

Najbolji srpski vaterpolisti u subotu su ispisali novu stranice istorije ovog sporta. „Delfini“ su u Barseloni četvrti put zaredom postali šampioni Evrope i još jednom potvrdili da im nema premca u svetu.

Tim povodom organizovan je tradicionalni doček našim zlatnim momcima na balkonu gradske Skupštine, ispred kojeg se okupilo nekoliko hiljada razdraganih navijača.

Kako su jedan po jedan zlatni momak iz Barselone izlazili na popularni balkon šampiona, tako je raslo uzbuđenje među navijačima, a svakako jedan od najglasnijih aplauza dobio je predvodnik ove generacije „delfina“ Filip Filipović.

Pokazali smo koliko vredimo i obećavamo da ćemo se i ubuduće maksimalno truditi da vas obradujemo. Ako Bog da da se vidimo još neki put na ovom mestu – rekao je Filipović.

Možda najbolji komentar dao je jedan od prisutnih navijača, koji je rekao „kako bi mnogi sportisti mogli da se ugledaju na ove sjajne momke“.

Pogledajte kako je okom kamere Happy televizije izgledala slavljenička atmosfera u ponedeljak uveče ispred gradske Skupštine.

happytv.rs
Foto: happy, waterpoloserbia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter