Izvor:
30.07.2018 u 19:59
0

SRBIJA DOČEKALA ZLATNE „DELFINE“: Hiljade građana pozdravilo vaterpoliste, a za uzvrat dobili poruku – AKO BOG DA, VIDIMO SE OPET! (VIDEO)

Više hiljada navijača pozdravilo je večeras vaterpoliste Srbije na tradicionalnom šampionskom dočeku na balkonu Skupštine Beograda.

Selektor Dejan Savić je izašao pred oduševljene navijače, u svom stilu se poklonio i rekao: "Hvala vam svima, divni ste".

Ovacije su doživeli i svi drugi igrači, a u ime ekipe zahvalio se kapiten Filip Filipović.

"Pre svega želim da se zahvalim svim momcima i stručnom štabu koji su zaslužni za ovaj trijumf. Hvala vam svima što ste došli i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put", poručio je najbolji igrač turnira u Barseloni.

Vaterpolisti Srbije su u finalu poisle peteraca savladali Španiju 12:10 i osvojili četvrtu uzastopnu titulu.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačlnika Goran Vesić i pomoćnici gradonačelnika Aleksandar Marković i Andreja Mladenović priredili su prethodno svečani prijem u Starom dvoru za vaterpoliste.

Prijemu je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Gradonačelnik je zahvalio sportistima što, kako je naveo, „unose radost u naše domove i što nas činite ponosnim“.

"Hvala vam što ste sjajni uzori mladim ljudima u Srbiji. Zbog vas smo svi ispunjeni onim pravim dobrim nacionalnim ponosom koji sve nas motiviše da Srbiju volimo još više i da za nju uradimo sve sto je u našoj moći. Uživajte, ovo je vaše veče, Beograd i Srbija vam večeras kažu: četvorostruko Hvala šampioni", poručio je Radojičić.

Vaterpolisti Srbije pobedili su u subotu u finalu Evropskog prvenstva Španiju i četvrti put zared postali prvaci Evrope.

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter