Izvor: Kurir
02.02.2024 u 17:46
0

OŠTRO OBRAĆANJE PARTIZANA: Čelnici crno-belih se oglasili, pa stali na put dezinformacijama!

Partizan je izdao saopštenje zbog natpisa španskih medija da je klub kontaktirao Džanana Musu.

– KK Partizan Mozzart Bet oglašava se javno saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub.

-Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan Mozzart Bet. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

-Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave.

11. KOLO EVROLIGE: Košarkaši Partizana večeras igraju protiv Valensije
kkpartizan.rs

-Takođe, KK Partizan Mozzart Bet želi da podseti sve da se zvanični stavovi Kluba kada je u pitanju finansijsko i opšte poslovanje komuniciraju putem zvaničnog sajta KK Partizan ili kroz javne nastupe predsednika Ostoje Mijailovića ili direktora Duleta Karavesovića. Sve druge izrečene komentare treba posmatrati i tretirati kao lične impresije ili stavove.

OBRADOVIĆ PRED MEČ SA VIRTUSOM: Trener Partizana ne gubi veru u svoj tim!

-KK Partizan Mozzart Bet apeluje na sve da ovaj prelepi sport čuvamo i zajedno promovišemo na najbolji mogući način uz uzajamno poštovanje svih aktera na terenu i oko terena.

-Pred ekipom Partizana je večeras veoma važna utakmica u borbi za plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi. Sačuvajmo koncentraciju i poželimo crno-belom timu mnogo sreće u večerašnjem duelu sa Virtusom!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter