Izvor: Alo.rs
05.11.2023 u 10:45
0

OVO IDE U PRILOG NOLETU: Evo zašto je Đoković veliki favorit protiv Dimitrova u finalu Pariza

Bugarski teniser je samo jednom uspeo da iznenadi Novaka.

Najbolji srpski i svetski teniser, Novak Đoković od 15.00 časova igra finale mastersa u Parizu protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske sa kojim će se boriti za novu titulu i tako pokušati da ispiše nove stranice teniske istorije.

Što se tiče statistike i ona ide u prilog Novaku i ako se osvrnemo na njihove ranije mečeve, jasno je da Bugarin ne ulazi u ovaj meč kao neko ko može da se nada pobedi protiv Novaka. Nada poslednja umire, ali…

NOLE U POHODU NA NOVU TITULU: Veliko finale Pariza i bitku protiv Dimitrova (15 časova)

Sastali su se Srbin i Bugarin ukupno 13 puta, a Novak ima 12 pobeda.

Jedini put kada je Dimitrov slavio jeste davne 2013. godine, dakle pre više od 10 godina, kada je Novak izgubio meč na Mastersu u Madridu. Zanimljivo, sve mečeve koje su Đoković i Dimitrov igrali na tvrdoj podlozi dobio je Nole. Uz to, izgubio je samo dva seta, tako da, nema sumnje koje je danas favorit u velikom finalu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter