Izvor: Tanjug
07.05.2023 u 21:32
0

POKORIO MADRID: Alkaraz trijumfalno srušio Štrufa

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz odbranio je titulu na Mastersu u Madridu, pošto je večeras u finalu savladao Nemca Jana-Lenarda Štrufa 6:4, 3:6, 6:3.

Alkaraz je došao do četvrte titule na Mastersima, ukupno 10. u karijere i prekinuo Štrufovovu „bajku“, s obzirom na to da je do finala stigao kao „laki luzer“ iz kvalifikacija.

„OPASNE STVARI SE VALJAJU IZA BREGA“ Predsednik Vučić će sutra u „Ćirilici“ pokazati SPOT koji je inspirisao dečaka ubicu na MASAKR!

Alkaraz se ovom titulom praktično vratio na prvo mesto ATP liste, sutra će imati samo pet bodova manje od Novaka Đokovića i biće dovoljno da se pojavi u Rimu i pretekne srpskog tenisera, koji brani titulu u glavnom gradu Italije. Masters u Madridu igrao se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter