Izvor: 24SEDAM
12.11.2023 u 09:07
0

POMUĆEN RAZUM KOD ZADRANA: I najmanji incident će nam stvoriti velike probleme, a to je njima i cilj!

Prete istupanjem iz lige

ĐOKOVIĆ ZA „BROJ 1“ I ISTORIJU: Počinje Završni masters u Torinu

Neslužbena stranica navijača Zadra na Fejsbuku sinoć je u svojoj poslednjoj objavi dobila sledeću poruku:

– Laku noć, Zadre! Uživajte u izlasku, pivajte, feštajte. Danas samo pametno. I najmanji incident će nam stvoriti velike probleme, a to je njima i cilj. 40 minuta navijanja za Zadar, neka se trese dvorana! Prodaja preostalih ulaznica ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik. Idemo po pobedu – piše u njihovoj objavi.

na ovoj stranici objavljeno je i da su Beograđani zvanično zatražili odigravanje utakmice bez prisustva navijača.

Ovo je stranica koju prati 15.000 navijača Zadra i veliko je pitanje da li oficijelna uopšte postoji.

Bez obzira na njen karakter, odgovornost za napisanu reč bi morala da postoji, a ona se očigledno negde izgubila kada su Zadrani u pitanju.

Posle prebijanja ljudi iz Beograda, koji su posle dva napada maskiranih lica i njihovih sugrađana završili na ušivanjima, pisati kako drugoj strani odgovaraju incidenti povlači još jedno pitanje: šta je sa razumom?


O kulturi ili fer-pleju Zadrana bezpredmetno je i govoriti, ali u prilog tome dalje mogu da se vide i objave sa uvredljivim sadržajem upućenim baš Crvenoj Zvezdi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter